U bent hier

Home » Welkom

Welkom

Goededag,

Fijn dat u mijn website bezoekt. Mijn naam is Ans ten Haaf en ik woon samen met mijn man in Gennep (noord Limburg). Veel kijkplezier. 

Al geruime tijd liep ik met het idee een website te (laten) maken van mijn grote HOBBY, namelijk het maken van antroposofische knuffels. Met behulp van mijn neef is het er nu eindelijk van gekomen. Erg fijn dat u mijn site hebt gevonden. 

Het werken met uitsluitend natuurlijke materialen werkt rustgevend en creatief. Al mijn knuffels worden met veel liefde en geduld door mij gemaakt. Als basis gebruik ik uitsluitend schone gekaarde schapenwol. De stoffen die ik gebruik zijn speciale zachte katoen, de zogenaamde bibi badstof, dik geweven flanel, katoenen tricot en heerlijk zachte nicky velours. Al deze stoffen zijn op een natuurlijke manier gekleurd, zijn heel kindvriendelijk en hebben een hoog knuffelgehalte. Het zijn kostbare stoffen. Als vulling gebruik ik zuivere wol met als eigenschap dat het lekker warm aanvoelt en de geur van het kind aanneemt. Daardoor voelt het kind zich veilig en is het een stuk rustiger. Het heeft zijn nut bewezen bij onrustige kinderen en huilbabys. Moeder draagt in dit geval het popje cq knuffel een dag op haar huid waardoor het de geur van moeder aanneemt. Kinderen ervaren dit als een stukje van de moeder en vinden hierin rust en vertrouwen ook in een vreemde omgeving. Kinderen die slecht slapen hebben heel vaak baat bij een antroposofische knuffel. Het is echt zo want ik spreek uit ervaring bij mijn eigen (klein)kinderen.

Heeft u belangstelling voor mijn hobby neem dan contact met me op, u krijgt altijd antwoord. Ik hoop dat u kunt genieten van mijn creaties en veel plezier bij het bekijken van de site. Klik ook eens door naar ANTROBEAR voor mooie beren + vrienden van de beren.

Tevens maak ik herinneringsberen van een kledingstuk van (overleden) dierbare. Klik maar eens op het tabblad herinneringsberen waar u dan kunt lezen wat precies herinneringsberen zijn en u ziet dan ook een aantal voorbeelden.

U mag mij ook rechtstreeks mailen op mijn emailadres: johannas2013@outlook.com