U bent hier

Home » Zonnekindpop (Waldorfpop) 5

Zonnekindpop (Waldorfpop) 5

Een mooie pop gemaakt van Okö tricot in een bruine kleur. Dit tricot is geimporteerd uit Zwitserland. Het is rondgebreid, heeft een buitenkant ("de goede kant" - in tricotsteek -, die glad is) en een binnenkant (de averechtse - geribbelde kant) is ecologisch vervaardigd en draagt het label "Oko-Tex". Mede door de mooie kwaliteit tricot blijt de pop goed in model. Het is stevig van structuur, scheurt niet en trekt weinig vuil aan. Het is daardoor uitermate geschikt voor het maken van Waldorf poppen.

De pop is circa 32 cm, en heeft aangenaaide beentjes en armpjes waardoor ze goed kan bewegen en stevig zijn. De pop is gevuld met zuivere gekaarde schapenwol. De pop heeft billetjes en een navel. De bruine haartjes met een klein staartje bovenop het hoofd zijn gemaakt van DollyMo Mohair en kan met een zacht babyborsteltje worden gekamt. De bruine oogjes en het rode mondje zijn geborduurd.
Ze draagt een lichtblauw onderbroekje met een kantje aan de pijpjes. Het roomwitte hansopje is gebreid van een mooi zachte draad waarin iets mohair. In het kleine zakje rechts zit een klein knuffeltje met een bruin kralenhoofdje.