U bent hier

Home » Zonnekindpop (waldorfpop) 2

Zonnekindpop (waldorfpop) 2

Een mooie pop gemaakt van Zwitserse OKö tricot. Dit tricot is geïmporteerd uit Zwitserland. Het is rondgebreid, heeft een buitenkant ("de goede kant"- in tricotsteek -, die glad is) en een binnenkant (de averechtse - geribbelde kant), is ecologisch vervaaardigd en draagt het label "Oko-Tex". Mede door de mooie kwaliteit tricot blijft de pop goed in model. Het is stevig van structuur, scheurt niet en trekt weinig vuil aan. Het is daardoor uitermate geschikt voor het maken van Waldorf poppen.

De pop is circa 32 cm, en heeft aangenaaide beentjes en armpjes waardoor ze goed kan bewegen. De pop is gevuld met zuivere gekaarde schapenwol. De blonde haartjes met een staartje bovenop het hoofd, zijn gemaakt van DollyMo Mohair en kan met een zachte baby borstel worden gekamt. De blauwe oogjes en rode mondje zijn geborduurd.
De pop draagt prachtig wit ondergoed genaaid van Pointelle / Pique katoen. Het oudrose handsopje en sokjes zijn gebreid van een hele zachte wollen draad en heeft een klein zakje op de buik waarin een klein knuffelpopje.