U bent hier

Home » Zonnekindpop (waldorfpop) 1

Zonnekindpop (waldorfpop) 1

Een mooie pop gemaakt van Zwitserse OKö tricot. Dit tricot is geïmporteerd uit Zwitserland. Het is rondgebreid, heeft een buitenkant ("de goede kant"- in tricotsteek -, die glad is) en een binnenkant (de averechtse - geribbelde kant), is ecologisch vervaaardigd en draagt het label "Oko-Tex". Mede door de mooie kwaliteit tricot blijft de pop goed in model. Het is stevig van structuur, scheurt niet en trekt weinig vuil aan. Het is daardoor uitermate geschikt voor het maken van Waldorf poppen.
De pop is circa 35 cm, en heeft aangenaaide armen en benen waardoor ze goed kan bewegen en is gevuld met zuivere gekaarde schapenwol. Haar blonde haartjes, gemaakt van DollyMo Mohair, draagt ze in 2 vlechtjes en kan met een zachte baby borstel worden gekamt. Ze heeft een klein neusje. Haar blauwe oogjes en rode mondje zijn geborduurd.
Ze draagt gebreid ondergoed van roomwitte sokkenwol. Haar hansopje, mutsje en sokjes zijn van een mooie wollen draad gebreid. Het gebreide vestje met raglanmouwtje is gebreid van gemeleerde sokkenwol.