U bent hier

Home » Waldorfpop/ zonnekindpop 9

Waldorfpop/ zonnekindpop 9

Een mooie pop gemaakt van Okö tricot in een huidkleurige tricot. Deze tricot is geimporteerd uit Zwitserland. Het is rondgebreid, heeft een buitenkant ("de goede kant" - in tricotsteek -, die glad is) en een binnenkant (de averechtse - geribbelde kant) is ecologisch vervaardigd en draagt het label "Oko-Tex". Mede door de mooie kwaliteit tricot blijt de pop goed in model. Het is stevig van structuur, scheurt niet en trekt weinig vuil aan. Het is daardoor uitermate geschikt voor het maken van Waldorf poppen.

De pop is circa 34 cm, en heeft aangenaaide armpjes en beentjes die tussen de tricot zijn genaaid. Op deze manier is het een stevige speelpop. De pop is gevuld met zuivere gekaarde schapenwol en heeft billetjes en een navel. De oranje/bruine haartjes zijn gemaakt van DollyMo Mohair en kan met een zacht babyborsteltje worden gekamt. De bruine oogjes en het lichtbruine mondje zijn geborduurd.
De pop draagt een jersey katoenen legging met een overslaghemdje dat met drukkers is gesloten. Het raglan vestje en de slofjes/sokjes is gebreid van zuivere wol.

Een mooi en stevige speelpop.